Behind The Scenes bij m00nballoon

“Wat doen jullie?” “Geen tijd, geen tijd, we gaan naar buiten!” Team m00nballoon is aan het knallen. Nee, gelukkig niet letterlijk! Ontzettend vreselijk figuurlijk. Lege plekken, want die m00nballoon moet natuurlijk opgelaten worden. Het doel van Tim, Katja, Gerard, Bas, Joris en Bart is om hun helium gevulde m00nballoon 30 kilometer te laten stijgen. Om dit in de gaten te kunnen houden maakt de ballon zelf foto’s die die zo lang mogelijk terugstuurt naar het team. Mocht het bereik niet meer sterk genoeg zijn, zit er ook een functie in dat hij de foto sms’t. We hebben net at Q42 de live stream kunnen zien van de take-off en verder kan iedereen de m00nballoon op de voet (haha, neejoh, maar wel live) volgen via Facebook en Twitter.

Hast Du etwas Zeit für mich?
Dann singe ich ein Lied für Dich
Von ein einsamer w00tcamp m00nballoon
Auf seinem Weg zum Horizont

Deze post is oorspronkelijk gepubliceerd voor Q42 op hun w00tcamp Tumblr.
Alle foto’s zijn van en door Frank van den Hoogen.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: