Behind The Scenes bij Glow Golf

“Ken je Glow Golf?” “Golfen in ehh glow in the dark?” Nou, dat dus op iPads of telefoons. Maar dan vooral dat gevoel: “Gloeiende ballen in je zak, haha.” Pedoempedoemtsssj. Het doel is gewoon hetzelfde: “Het balletje in het gaatje.” Nu serieus no punt intended. Het vette? Het is multiplayer. Nog vetter? Je legt meerdere devices (iPads en/of telefoons) naast elkaar om één golfbaan te bouwen met de schermen. Het leukste is dus dat wanneer je met je vrienden bent je allemaal je telefoon uit je zak trekt om gezellig samen te midgetgolfen. Gezellig! Je hoeft geen app te installeren, want je kunt het gewoon via de browser spelen. Tijdens w00tcamp zijn Esther, Emko, Robin, Lucas, Douwe en Daniel er vooral op gefocust Glow Golf met vijf personen te kunnen spelen op vijf iPads. 

Hole in one!

Deze post is oorspronkelijk gepubliceerd voor Q42 op hun w00tcamp Tumblr.
Alle foto’s zijn van en door Frank van den Hoogen.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: