Merge Media


(The Merge Media section on this site will be only available in Dutch, sorry!)

Merge Media was een mediabedrijf in Den Haag dat zich richtte op het creëren van relevante content, betrokkenheidsprogramma’s, sociale media en de ontwikkeling van resultaatgerichte interactie. Inmiddels samengegaan met Emakina. Merge’s filosofie was dat merken op het internet -en dan vooral in de sociale media- niet meer het laatste woord hebben. Om te groeien als merk is het nodig om de doelgroep iets te geven waar het wat aan heeft en als waardevol ervaart. Op die manier zal de doelgroep het merk waarderen en ontvang je ook iets waardevols terug: aandacht, likes, shares, word of mouth, aanbevelingen en sales.

In de zomer van 2012 heb ik stage gelopen bij Merge Media als Internet Redacteur. Ik kreeg daar de kans om te bloggen; copy writen; m’n gedachten over sociale media rond te roepen; Facebook en Google Adwords campagnes te maken, analyseren en er advies over te geven en ik heb mijn eigen betrokkenheidsprogramma gecreëerd voor Merge Media zelf. Na deze stage, mocht ik er naast mijn Master vast door als hoofd internetredacteur, copy writer, blogger, bedenker van betrokkenheidsprogramma’s, campagne manager/analist/adviseur, social media expert, community manager en stage begeleider.

Op deze site publiceerde ik mijn blogposts die oorspronkelijk zijn gepubliceerd op het blog van Merge Media. Al deze blogs zijn geschreven in het Nederlands en vind je onder de categorie: Merge Media. Enjoy!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: