Behind The Scenes bij 1 Knop Voor De Auto

Nee hè, wat naar! Dit is alweer de laatste Behind The Scenes. Dit is namelijk de Behind The Scenes bij 1 Knop Voor De Auto en dat is de 17e! De 17e, de 17e. Het cliché geldt: Last but zeker not least. 

Mathijs, Niels, Daan en Matthijs bouwen tussen het posten van fijne Vines namelijk, het is weer all in the name, één knop voor de auto. Deze knop, een Moto 360, is netjes verwerkt in je dashboard en te bedienen met één slider. Hier kun je alles mee. Lekker simpel, lekker veilig. De knop stuurt alles naar je iPhone waar alles op gebeurt. Stel je voor dat je voor je baas even snel een pakketje moet ophalen in Utrecht. Je knop ziet je ‘calender event’ en stelt voor om je de weg te wijzen naar het juiste adres. Tijdens het rijden kun je ervoor kiezen op de knop te zien wat de maximale snelheid is. “Maar misschien wil je onderweg wel even weten van je baas hoeveel dat pakketje ook alweer kostte”. Met de slider slide je een paar keer van “flop, flop” naar rechts tot je bij “call my boss” komt. Wanneer je ophangt keer je weer terug naar de maximale snelheid. Dit lukte ze allemaal zelf, maar ze gingen graag een stapje verder: Meldingen van flitspalen en dan gelijk ook de optie om met één druk op die ene knop te melden of die flitspaal er ook daadwerkelijk staat. Dat willen ze namelijk bij Flitsmeister natuurlijk graag weten. Daarom kwamen de mannen van Flitsmeister ook nog even last minute om half 10 ’s avonds helpen met de juiste data. Wat een roggelaars!

Deze post is oorspronkelijk gepubliceerd voor Q42 op hun w00tcamp Tumblr.
Alle foto’s zijn van en door Frank van den Hoogen.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: