Behind The Scenes bij Seeing Spaces

Deze wootcamp is niet alleen Web2.0 interactief, maar ook intern interactief en misschien nog wel grootser: internationaal interactief. Onze eigen Sillicon Valley towny Rahul programmeert gezellig mee met Patrick, Arjen, Rob en Tom over de Hangouts. Maar intern interactief? Ja, intern interactief. Team Seeing Spaces is bezig met het visualiseren van Apiify via vijf webcams om Apiify debugbaar te maken. Apiify sturen hun sensor waardes door naar Seeing Spaces en die koppelen deze informatie aan video. Je moet het zien als de visualisatie van een ouderwetse ambachtslieden kamer met het gereedschap aan de muur. Maar dan met een hele gele robotarm, een hoop laptops en team Apiify. Op dit moment zijn ze bij Seeing Spaces druk met typen, hardware, beamers losschroeven en server inrichting.

Ingrediënten: Elasticsearch, Meteor, Python, FFmpeg, 13 laptops, 1 Sillicon Valley laptop, 5 webcams en 4 beamers

Deze post is oorspronkelijk gepubliceerd voor Q42 op hun w00tcamp Tumblr.
Alle foto’s zijn van en door Frank van den Hoogen.

Advertisement

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: