Behind The Scenes bij Apiify

Heb je een knopje om te drukken? Dan moet je bij Bart, Jaap, Remco, Laurens en Kristin van team Apiify zijn. Met hun indrukwekkende hele gele robotarm willen zij “dingen van afstand bedienen die dat nu nog niet toestaan.” Wat dan? Nou bijvoorbeeld de lift, intercom of alarminstallatie. Maar vandaag *tromgeroffel* een rekenmachine. Hoeveel ze automatisch krijgen tijdens w00tcamp is de vraag, maar ze zijn al flink op weg: De robotarm is al te bedienen, foto’s zijn gemaakt en toetsen van de rekenmachine worden herkend. Uiteindelijk moet je door middel van een app de robot kunnen bedienen. Ok, ok. Push my buttons! Op een goede manier.

Ingrediënten: Python, Raspberry Pi, Meteor, SuperGlue, OpenCV, een robotarm en “Science”.

Deze post is oorspronkelijk gepubliceerd voor Q42 op hun w00tcamp Tumblr.
Alle foto’s zijn van en door Frank van den Hoogen.

Advertisement

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: