Jeroen’s: Greatest Hits 2013

Ron”s klassieke lijst nu wel weer lang genoeg geluisterd? Dat geeft niks, want deze week zijn Jeroen”s Greatest Hits aan de beurt en staat er dus weer een splinternieuwe lijst voor je klaar om beluisterd te worden. Vorig jaar rond deze tijd stelde ik onze Mergers voor aan de hand van hun Greatest Hits. Een jaar later, de nummers grijsgedraaid, is het tijd voor de Greatest Hits van 2013 die leiden tot een nieuwe . In deze rubriek stel ik elke week een Merger opnieuw aan je voor en kijken we of de muzieksmaak nog een beetje veranderd is afgelopen jaar. Mocht je helemaal wild van een nummer worden, let us know, want dan zorgen we dat deze niet ontbreekt in de uiteindelijke Merge Media Mixtape van 2013! Deze week is “ie dansbaar.

Dit is…
Jeroen


Jeroen is verantwoordelijk. Erg verantwoordelijk. Hij gaat over de studio en alles wat er aan techniek uitgaat bij Merge.

Op de vraag wat hij het leukst vindt aan zijn werk, antwoordde hij:
“Ik wil mooie dingen maken samen met mensen die dat ook willen… Gepassioneerde mensen, mensen die helemaal opgaan in wat ze doen. Da”s het toffe aan het team van Merge. Daar zitten allemaal vakidioten die elkaar perfect aanvullen.”

Jeroen”s Spotify List 2013

Dat was ‘m. Vergeleken met zijn lijst van vorig jaar, is dit lijstje compleet anders, maar gelukkig nog steeds erg dansbaar. What happened?

“Tja… Vraag het mij morgen en je hebt weer een ander lijstje. Het hangt ook van het moment af. In de auto luister ik de laatste tijd weer veel metal… Op de zaak weer wat meer rustigere muziek of ben ik verplicht mee te luisteren met die country crap van Sander ;).”

Uitgelicht

“Major Lazer…. Maar dan niet het nummer wat in de lijst staat maar één van zijn nieuwe “Bubble Butt”… Gewoon omdat het een tof nummer is en om Sander te zieken.”

Sure Jeroen, niks te maken met de videoclip?

Welk liedje uit Jeroen”s dansbare lijst hoort terug te komen in de nieuwe Merge Media Mixtape?

Vertel het ons!
Tweet naar @merge_media.
Of stuur ons een bericht op Facebook.

Deze post is oorspronkelijk gepubliceerd in het Merge Media blog.

Advertisement

Tags: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: