Recap: Pins

Sinds 7 december 2012 liep onze ‘Pin-rubriek’ om onze volgers de Mergers beter te laten leren kennen aan de hand van hun favoriete dingen. Iedereen is inmiddels aan de beurt gekomen en deze post is dan ook om nog eens terug te blikken op de afgelopen maanden. Wanneer je op iemands plaatje klikt ga je naar de hele post over deze persoon.

Pieter
Wanneer je een snelle blik werpt op Pieter’s Pinboard valt op dat de interesse van deze front-end developer ergens hangt tussen auto’s en mooie plekken in de wereld.

Claudia
Claudia is onze marketing- en social media consultant en accountmanager, maar in haar vrije tijd is ze vooral heel erg muzikaal en extreem sportief.

Ron
Social Developer Ron is niet in een hokje te stoppen. Zijn board gaat dan ook van Adele naar de Efteling en van zijn liefde voor natuur naar Serious Request.

Patrick
Cool. Dat is wat algemeen en creatief directeur Patrick is. Dat je het even weet.

Ineke
Deels hoofd internetredacteur en deels afstuderend Masterstudent aan de UvA, moet ik het doen met een studenteninkomen, maar dat stopt me niet om toch de wensen van mijn materialistische hartje te vervullen.

Sander
Dan Art Director Sander. Tja, wat kan ik over hem zeggen? Ik kan in ieder geval zeggen dat hij toch wel een behoorlijk vreemde vogel is.

Jeroen
Als laatste was onze huisnerd Jeroen aan de beurt. Pas op! Het bekijken van Jeroen’s Board kan nerdgasms tot gevolg hebben.

Recap
Wil je al deze Boards en Pins nog even rustig van dichtbij bekijken, klik dan hier of op het onderstaande plaatje om naar Merge Media’s Pinterest Boards te gaan.

Follow Me on Pinterest

Reageren kan!
Tweet naar @merge_media.
Of stuur ons een bericht op Facebook.

Deze post is oorspronkelijk gepubliceerd in het Merge Media blog. Klik hier om naar de originele post te gaan.

Advertisement

Tags: , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: