Ineke’s: Pins

Waar blijven die mooie plaatjes nou? Nou hier, het is weer vrijdag en tijd voor een nieuw Pinterest board. In deze rubriek leer je de Mergers aan de hand van hun Pins op Pinterest nog beter kennen. Om de twee weken stel ik een Merger voor, maar nu aan de hand van zijn top 10 favoriete dingen in plaats van zijn muzikale top 10. Twee weken geleden waren het Patrick’s Pins en deze week is Ineke (ik dus!) aan de beurt. Dit artikel bestaat dan ook uit mijn top 10 favoriete dingen en linkt naar mijn  eigen Pinterest Board op Merge Media’s Pinterest. Enjoy de glitters en Pin heerlijk met ons mee!

1. Killer Heels
Voor mij staat op nummer 1 hoge hakken, het liefst extreem hoge hakken. Het maakt niet uit hoe ze eruitzien als ze maar glimmen.

Source: weheartit.com via Merge on Pinterest

 

2. Plek
Mijn favoriete plek op de wereld moet wel New York zijn. Gele taxi’s en felle lichten. In het echt is het ècht net zoals in de film..

 

3. Band
Ik luister niet vaak muziek, daarvoor ben ik te verslaafd aan tv en internet. Als ik ernaar luister vind ik eigenlijk alles wel best, maar niets en dan ook echt niets kan The Beatles overtreffen. Duh. Beste band van de wereld. Ever.

4. Lifestyle
Op nummer 4. heb ik: Nerds. Ik ben een nerd en ik hou van nerds. Wil je me versieren? Dan moet je niet zeggen dat ik chagrijnig kijk, maar als je je openingszin in HTML zet heb je me. Success guaranteed.

 

Enzovoorts
Verder staan in mijn top 10 favoriete dingen nog mijn verslaving aan internet, memes, kleding, meubels, sieraden en DIY-projecten. Als je deze Pins van dichterbij wilt bekijken klik dan hier of op het plaatje om naar mijn Pinterest Board te gaan.

Follow Me on Pinterest

Reageren kan!
Tweet naar @merge_media.
Of stuur ons een bericht op Facebook.

Deze post is oorspronkelijk gepubliceerd in het Merge Media blog. Klik hier om naar de originele post te gaan.

Advertisement

Tags: , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: