Ineke’s: Greatest Hits


Vrijdag! Oh nee, oeps vergeten… Maandag! Tijd voor een nieuw survival Spotify lijstje om te luisteren tijdens die eerste zware uren terug op je werk. Dit is alweer de 9e Greatest Hits die je leest (ik ga er vanuit dat je ze inderdaad allemaal gelezen hebt) en er is nog maar één iemand niet aan je voorgesteld en dat ben ik. Dit is dus de laatste Greatest Hits voor de laatste editie waarin de Merge Media Mixtape wordt onthuld. Spannend! Dit is dus ook de laatste week om ons te laten weten welke nummers vooral niet in de Mixtape mogen ontbreken. Dus get your vote on!

Dit is…
Ineke

Ineke is internetredacteur bij Merge Media. Daarom moet ik deze blogpost over mezelf ook zelf schrijven en dat zal ik maar niet in de derde persoon blijven doen. Vorig jaar heb ik mijn Bachelor Media & Cultuur gehaald aan de Universiteit van Amsterdam en nu ben ik vooral druk met de Master New Media & Digital Cultures. Afgelopen zomer besloot ik dat het weleens tijd werd voor wat praktijk tussen al die theorie door en mocht ik stage lopen bij Merge Media. Yes! Tijdens deze stage kreeg ik de kans om te bloggen; de copywriter uit te hangen; mijn ideeën over sociale media rond te slingeren; Facebook en Google Adwords campagnes te creëren, analyseren en advies over te geven en een eigen betrokkenheidsprogramma te verzinnen. Je begrijpt wel: Ik had het reuze naar m’n zin. Beter nog: Patrick en Xander blijkbaar ook, want ik mocht blijven! Dus nu ben ik nog steeds internetredacteur, maar dan voor het echhie. Score! Totaal internet en televisie verslaafd, ben ik zo a-muzikaal als maar kan. Bij Merge Media heb ik geen boxjes (is dat toevallig een complot?) en ben ik eigenlijk altijd wel tevreden met wat Sander, Jeroen en Pieter door het kantoor laten galmen. Thuis zet ik op z’n hoogst de radio aan of een cd van Queen (“I want to break freeeheee”) als ik af sta te wassen en dus niet kan internetten of tv kijken met m’n handen in het sop. Mijn lijstje is dus op z’n minst wat ‘eclectisch’ te noemen, maar hier is ‘ie dan.

Mijn Spotify List

Is dit een schizofrene lijst? Of is dit een schizofrene lijst? Maar als ik even eentje uit mijn lijst toe moet lichten, dan kies ik voor De Jeugd van Tegenwoordig. Ik zal je een geheimpje verklappen: Ik heb wat celebrity crushes en DJVT is daar één van. Ik ben dus v’liefd, v’liefd op ze alle drie. Ik denk dat ik verder maar wijselijk m’n mond houd…

Welk liedje uit mijn Spotify List mag volgens jou niet ontbreken in de Merge Media Mixtape?

Vertel het ons!
Tweet naar @merge_media.
Of stuur ons een bericht op Facebook.

Deze post is oorspronkelijk gepubliceerd in het Merge Media blog. Klik hier om naar de originele post te gaan.

Advertisement

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: