Pieter’s: Greatest Hits

Potjandorie, er zit weer bijna een nieuwe werkweek op. Maar nog niet helemaal. Kom de laatste uurtjes nog even door met de langverwachte Spotify List van Pieter. Het kan niet anders dan dat de tijd zal vliegen wanneer je deze lijst beluistert. Deze week stel ik je voor aan Pieter, want wat zegt nou meer over iemand dan zijn muzieksmaak? We naderen het einde, want na deze lijst ben ik de enige die nog over is. Daarna stellen we de Merge Media Mixtape samen. Maar dat doen we niet alleen, daarbij hebben we jouw hulp bij nodig, want we stellen jouw mening erg op prijs. Laat ons dus vooral weten welke nummers niet mogen ontbreken in de Mixtape!

Dit is…
Pieter

Maar wie is Pieter? Pieter is vooral erg handig. Hij is namelijk front-end developer. Moeilijke termen? Claudia kan dat heel simpel en treffend uitleggen, zij omschrijft Pieter in haar offertes namelijk als degene die ‘smoel’ geeft aan de webapplicaties die we ontwikkelen. Wanneer Jeroen en Sander een momentje geen muziek aan hebben staan, valt Pieter in met zijn hits. Je kan dus wel zeggen, met al die inhouse dj’s, dat het eigenlijk altijd feest is bij Merge. Ook dit lijstje is weer eentje om grijs te draaien, dus geniet!

Pieter’s Spotify List

Het lukte niet hè? Stil blijven zitten? Wat deze nummers over Pieter zeggen, moet je helaas deze week helemaal zelf verzinnen, want Pieter had weinig tekst aangeleverd. Maar dat geeft niet, want ik heb nog iets anders leuks om dat te vervangen. Misschien zelfs nog wel leuker. Pieter in pilotenpak:

Welk liedje uit Pieter’s Spotify List mag volgens jou niet ontbreken in de Merge Media Mixtape?

Vertel het ons!
Tweet naar @merge_media.
Of stuur ons een bericht op Facebook.

Deze post is oorspronkelijk gepubliceerd in het Merge Media blog. Klik hier om naar de originele post te gaan.

Advertisement

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: