Ron’s: Greatest Hits

Patrick’s Spotify List inmiddels helemaal grijs gedraaid? Dat geeft niks, want het is weer tijd voor een nieuwe! Deze week is Ron aan de beurt. Geen 12-nummerige, geen 11-nummerige maar gewoon weer een normale 10-nummerige lijst. Een knaller dat wel!
In elke ‘Greatest Hits’ wordt er iemand voorgesteld aan de hand van zijn top 10, want wat zegt nou meer over iemand dan zijn muzieksmaak? Aan het eind van deze reeks stel ik een Merge Media Mixtape samen en die schud ik niet zomaar uit m’n mouw. Nee, jij beslist welke hits hierin thuishoren. Dus vergeet ons niet te melden welke dat zijn!

Dit is…
Ron

Ron is sociaal, heel sociaal. Zo sociaal dat hij ook wel Social Developer wordt genoemd. Dat betekent dat hij niet alleen offline erg sociaal is, maar ook online. Ron maakt al onze mooie sociale applicaties, zoals de Facebook Apps. Maar daar houdt hij niet op. Hij houdt ook alle ontwikkelingen op Facebook gebied nauwlettend in de gaten zodat al onze nieuwe en bestaande Apps zo optimaal mogelijk werken en blijven werken. Bij Ron ‘There’s always an app for that’.

Ron’s Spotify List

Dat was ‘m dan. Bij mij gaat ‘ie op repeat. En bij jou? Wat deze 10 nummers precies zeggen over onze Social Ron, mag je zelf verzinnen. Maar waarom Kyteman’s Sorry ertussen staat, wilde hij wel even uitleggen:

“Sorry van Kyteman, het blijft een bijzonder nummer. Elke keer opnieuw weer kippenvel. Enorm gepassioneerd opgezet met een melodie die in je kop blijft zitten terwijl dit ‘refrein’ slechts eenmaal in het hele nummer voorkomt. Dat is knap.”

Helemaal eens! Maar wat vind jij? Welk liedje uit Ron’s knallende lijst hoort terug te komen in de Merge Media Mixtape?

Vertel het ons!
Tweet naar @merge_media.
Of stuur ons een bericht op Facebook.

Deze post is oorspronkelijk gepubliceerd in het Merge Media blog. Klik hier om naar de originele post te gaan.

Advertisement

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: