Patrick’s: Greatest Hits

Het is weer vrijdag! En deze week heb ik een wel een hele extra-speciale-ultra-lange Spotify List voor je in de aanbieding. Namelijk die van Patrick. Deze week wordt Patrick aan de hand van zijn top 12, it’s getting out of hand, voorgesteld. Anyhow. Wat zegt nou meer over een persoon dan zijn muzieksmaak? Wanneer iedereen is voorgesteld stel ik een Merge Media Mixtape samen. En die zuig ik niet zomaar uit mijn duim. Nee, daarvoor heb ik jouw mening nodig. Welke nummers mogen volgens jou niet ontbreken in deze lijst? Laat het ons weten!

Dit is…
Patrick

Patrick is verantwoordelijk voor strategie en creatie bij Merge Media a.k.a. Creatief Directeur. En in zijn eigen woorden “speelt hij soms de baas omdat hij toch een beetje de baas is”. Dit betekent dus dat hij zich overal tegenaan bemoeit, maar wel met de mooiste resultaten. Moet je iets weten dan moet jij bij Patrick zijn, want hij weet het altijd. En oja, laat je hoedje niet slingeren, want dan kan Patrick hem nog wel eens claimen (Guido)!

Nu even de uitleg van de 12-nummerige Spotify List… Na de post van Xander’s 11-nummerige List kreeg ik een e-mail binnen van Patrick: “Omdat Xander er 11 mocht mag ik er best 12….” En ja, alweer: Wie ben ik om de baas te dwingen tot een top 10? Ik wil niet stoken ofzo, maar: Baas boven baas zullen we maar zeggen. Zet je geluid aan en geniet!

Patrick’s Spotify List

Ok, de helft heb ik echt nog nooit gehoord! En jij? Maar mooie lijst hoor, Patrick! Toch mis ik er wel eentje:

Wat Patrick’s top 12 over hem zegt, mag je zelf beslissen. Over de keuze van één nummer wilde hij wel wat kwijt. Hij koos Yo-Yo Ma’s Back omdat:

“Ik bewonder Yo-Yo Ma enorm. Een creatief die heel openminded verschillende genres absorbeert en iedere keer weer een risico neemt met hele verschillende albums.”

En nu is het genoeg! Kinderachtig! De volgende List zal gewoon weer bestaan uit een top 10. Zo dat is eruit.

Welk liedje uit Patrick’s extra-speciale-ultra-lange Spotify List mag volgens jou niet ontbreken in de Merge Media Mixtape?

Vertel het ons!
Tweet naar @merge_media.
Of stuur ons een bericht op Facebook.

Deze post is oorspronkelijk gepubliceerd in het Merge Media blog. Klik hier om naar de originele post te gaan.

Advertisement

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: