Xander’s: Greatest Hits

Thanks god it’s Friday! Want jullie zaten natuurlijk allemaal te wachten op de nieuwe Spotify List. Na Guido en Claudia is deze week Smit, Xander Smit that is, aan de beurt. Xander wordt aan de hand van zijn top 11, ja I’ll explain later, voorgesteld. Want wat zegt nou meer over iemand dan zijn muzieksmaak? Als uiteindelijk iedereen is voorgesteld, stellen we een Merge Mixtape samen. En dat is niet zomaar natte vinger werk. Nee, jij beslist welke nummers daar in komen te staan. Dus vergeet ons vooral niet te laten weten welke hits hierin volgens jou niet mogen ontbreken!

Dit is…
Xander


Xander is expert. Waarin? In digitale èn sociale media. Dat betekent dat je hem alles kan vragen. Echt alles. Over digitale èn sociale media dan hè. Omdat hij hier alles van weet geeft hij ook digitale en sociale media advies. Goed advies. Verder is hij directeur van Merge Media. En dit is ook de reden waarom Xander een 11-nummerige lijst heeft in plaats van een 10-nummerige. Hij kon niet kiezen. En wie ben ik om de directeur daartoe de dwingen? Perks of being the boss. Zijn lijstje is een momentopname en is afhankelijk van hoe hij zich voelt. Maar in willekeurige volgorde horen deze er in ieder geval in. Hier komt ‘ie dan: Xander’s top 11!

Xander’s Spotify List

Heerlijke lijst, Xander! Het was gewoon niet compleet geweest zonder dat 11e nummer. Nee, maar echt. Echt. Wat deze nummers over Xander zeggen, mag je zelf bedenken. Over één nummer wilde hij wel wat zeggen, namelijk over Cat Steven’s If You Want to Sing Out:

“Als ik er eentje uit moet pikken, kies ik nu voor Cat Stevens. Verder een verschrikkelijke artiest, maar in dit nummer verwoord hij precies hoe ik hoop dat mijn zoon naar de wereld kijkt.”


Welk liedje uit Xander’s extra-speciale-lange Spotify List mag volgens jou niet ontbreken in de Merge Media Mixtape?

Vertel het ons!
Tweet naar @merge_media.
Of stuur ons een bericht op Facebook.

Deze post is oorspronkelijk gepubliceerd in het Merge Media blog. Klik hier om naar de originele post te gaan.

Advertisement

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: