Claudia’s: Greatest Hits

Guido ken je nu, maar wie werken er nog meer bij Merge Media? Deze week is Claudia aan de beurt om voorgesteld te worden. Elke twee weken stellen we iemand aan je voor en dat doen we aan de hand van haar top 10. Want wat vertelt nou meer over de ware aard van iemand dan haar muzieksmaak?! Als uiteindelijk iedereen is voorgesteld, stellen we een Merge Media Mixtape samen. Dit doen we aan de hand van de hits die voorbij gekomen zijn, dus vergeet ons niet te laten weten welke hits hierin volgens jou niet mogen ontbreken!

Dit is…
Claudia.

Claudia is marketing/social media consultant. Ja, nou en? Nu weet ik nog niks? Het werk van Claudia houdt in dat zij klanten adviseert over de mogelijkheden van interne en externe betrokkenheidsprogramma’s. Hoe kunnen organisaties medewerkers of klanten aan zich binden? Claudia heeft hier altijd een antwoord op! Alsof ze het nog niet druk genoeg heeft is ze ook nog accountmanager van verschillende grote klanten en studeert ze in de avonduren. Ze heeft dan ook vorige week vrijdag haar post-HBO diploma op het gebied van online communicatie & social PR in ontvangst genomen. Een bezig bijtje is die Claudia!

Claudia vind je niet alleen op kantoor, maar ook on the road. Met haar nieuwe trots, Juke heet ‘ie, crosst ze het hele land door om programma’s toe te lichten en Merge’s ervaringen te delen. Het doel? Zoveel mogelijk klanten te laten profiteren van onze kennis en informele en inspirerende sfeer bij Merge.

Het leukste aan het werk vindt Claudia het werken in een multidisciplinair team. Om een project goed van de grond te krijgen is een mooie mix van techniek, communicatie, strategie en art nodig. Het werken in zo’n team is leuk èn leerzaam!

Claudia’s Spotify List

Potjandorie, wat een mooie lijst. Wat dit over Claudia zegt, mag je zelf beslissen. Maar over één nummer in het bijzonder wilde Claudia wel wat kwijt. Wat heeft Kiss gedaan om Claudia’s muzikale hart te veroveren? Claudia vertelt:

“Op 5 oktober 1980 was ik 8 jaar oud (Ja, ja, reken maar uit wat mijn leeftijd is ;-)). Die avond brachten mijn ouders en ik mijn broer naar het concert van Kiss in de Groenoordhallen in Leiden. Destijds was het nog mogelijk om kaartjes te kopen op dezelfde dag van het concert. Ik geloof dat mijn hang naar rockmuziek en entertainment zo groot was, dat ik mijn ouders kon overtuigen om ook kaartjes te kopen.Dus… zijn we uiteindelijk met z’n allen gegaan. Sindsdien gaan mijn broer en ik naar alle concerten van Kiss, wanneer zij in Nederland een concert hebben. Mijn broer met z’n hoofd in de schmink en ik als roady.”

*Turn Jambers-voice on* In haar vrije tijd hardcore Kiss fan, overdag marketing en social media ster bij Merge. *Jambers-voice off*
Dat is Claudia!

Welk liedje uit Claudia’s Spotify List mag volgens jou niet ontbreken in de Merge Media Mixtape?

Vertel het ons!
Tweet naar @merge_media.
Of stuur ons een bericht op Facebook.

Deze post is oorspronkelijk gepubliceerd in het Merge Media blog. Klik hier om naar de originele post te gaan.

Advertisement

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: