Guido’s Greatest Hits

Wat voor mensen werken er nou bij Merge Media? We gaan het je vertellen! Elke 2 weken stellen we iemand aan je voor en dat doen we aan de hand van zijn top 10. Want wat zegt nou meer over een persoon dan zijn muzieksmaak?! Als iedereen is voorgesteld en we een behoorlijke collectie aan Spotify Playlists hebben verzameld, maken we een Merge Media Mixtape. Vergeet ons dus niet te melden welke hits hierin volgens jou niet mogen ontbreken!

Dit is…
Guido.

Guido is mooie-plaatjes-maker bij Merge en wordt ook wel Artdirector genoemd. Kijk eens hoe mooi!


Ja, dat vinden wij dus ook.

Guido’s Spotify List

Nu mag je zelf beoordelen wat deze lijst nou precies over Guido zegt. Over één nummer willen we het wel verklappen. Waarom staat Jan Hammer’s Miami Vice Theme er tussen? Guido legt dit even uit. Guido overdrijft nooit, dus laten we wel afspreken dat we de AIVD hier buiten houden:

“Opgegroeid in een gebroken gezin en op m’n 19e aangeboden ter adoptie, was mijn leven nou niet bepaald een pretje. Jaren van omzwervingen op straat en overlevend op de goedheid van drugsverslaafden -die mijn zelfgemaakte, op basis van grootmoeder recept, hallucinerende bamiblokken gretig afnamen- kwam ik uiteindelijk in aanraking met de Arubaanse geheime dienst die mij een baan aanbood als dubbel van een van hun belangrijkste drugsopsporingsagenten. Mijn leven nam een vlucht toen de agent in kwestie door een ongelukkig schommelincident tragisch om het leven kwam en ik zijn taken over moest nemen. Al snel groeide ik uit tot de meest succesvolle geheim agent die Aruba ooit gekend had. Ik leefde op grote voet van de Nederlandse subsidies, had 4 jachten, 5 landhuizen en een vloot aan Ferrari’s. Ik kan dus met stelligheid zeggen dat de makers van Miami Vice de serie losjes op mijn woelige leven hebben gebaseerd. De bijbehorende soundtrack is gewoon de ‘beat of my life’ en brengt mij keer op keer terug naar deze goede oude tijd…”


Wat een leven! Nu is Guido een doodgewone (zeer getalenteerde) Artdirector en tekent hij er lekker op los op zijn Mac bij ons op kantoor.

Welk liedje uit Guido’s Spotify List mag volgens jou niet ontbreken in de Merge Media Mixtape?

Vertel het ons!
Tweet naar @merge_media.
Of stuur ons een bericht op Facebook.

Deze post is oorspronkelijk gepubliceerd in het Merge Media blog. Klik hier om naar de originele post te gaan.

Advertisement

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: