Micrio is live!

Het nieuwste en laatste uit de Q-keuken is geserveerd: Micrio! Maar wacht, kenden we die naam niet al? Klopt, eerder was er een betaversie gelanceerd, maar nu is ‘ie af!

Wat is het? Bouwer Marcel spreekt: “Met Micrio kun je heel makkelijk hele grote afbeeldingen en foto’s uploaden en met anderen delen. Bestaande imagediensten op het web kunnen maar matig overweg met foto’s van bijvoorbeeld 70 megapixels. Het is lastig om die in volle glorie met anderen te delen zonder dat er heel veel gedownload moet worden. Dat probleem heeft Micrio opgelost.

De techniek erachter zorgt ervoor dat je gigantische platen supersnel kunt bekijken en er doorheen kunt navigeren. En dat werkt heel erg goed. En dat is vet.”

Micrio wordt al gebruikt in Museum De Lakenhal, Schooltas en wordt op dit moment in meerdere nog niet verschenen Q-projecten gebruikt. Gewoon omdat het zo vet is.

Je kunt er vanaf vandaag zelf mee aan de slag! Maak een gratis account op http://dashboard.micr.io/, upload je foto’s en deel ze op social media!

Tags: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: