Behind The Scenes bij Speedballs

“Hihi, ja Speedballs.” Gert Hans, Cynthia, Stef en Xavier zijn hard bezig met ballen: Hockeyballen. Ze bouwen een hockeybal die z’n eigen snelheid, gekregen ticks/hoe vaak hij hooggehouden is en rotaties meet. “We moeten uiteindelijk nog maar zien wat ‘ie gaat doen, maar dat is het idee.” Inmiddels is dit misschien wel het meest mobiele team. De bal is al gehalveerd in de werkplaats van de Haagse Hogeschool en organisatietalent Gert Hans heeft al een bezoekje gebracht aan het Shell tankstation in Heerjansdam. Het Shell tankstation in Heerjansdam? Ja, het Shell tankstation in Heerjansdam. Gert Hans krijgt webshop eigenaren namelijk zo ver producten, het liefst gister nog, richting Q te rijden en in het midden te meeten. Dus. Vind-ik-knap.

Deze post is oorspronkelijk gepubliceerd voor Q42 op hun w00tcamp Tumblr.
Alle foto’s zijn van en door Frank van den Hoogen.

Advertisement

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: