Behind The Scenes bij Connected Popup Book

We beginnen goed, want we beginnen met de Behind The Scenes van het meest mysterieuze team deze w00tcamp. Oh, de ironie! Want wat is het? “Het is het meest geheime project!” “Hoeveel vertellen we spindoctor Chris?” “Een tipje van de sluier.” Het wordt een awesome experience voor vaders -misschien zelfs wel moeders- en kinderen bij het voorlezen van verhalen. En verder hoe en wat en wie en waarmee? “De eindpresentatie hangt teveel af van het verrassingseffect.” Dusss… So much for de Behind The Scenes.

Ik zag Hue lampen, een hoop stopcontacten, donuts en monsters. Er wordt getekend, gesoldeerd en geprogrammeerd door Sophia, Hidde, Bram, Bob, Tomas, Jeroen en Chris. Aangenaam. En ze leefden nog lang en gelukkig *met awesome experience*!

Deze post is oorspronkelijk gepubliceerd voor Q42 op hun w00tcamp Tumblr.
Alle foto’s zijn van en door Frank van den Hoogen.

Advertisement

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: