Guido’s: Pins

Laat je ogen strelen, want het is weer vrijdag en tijd voor een nieuw Pinterest board. In deze rubriek leer je de Mergers aan de hand van hun Pins op Pinterest nog beter kennen. Om de twee weken stel ik een Merger voor, maar nu aan de hand van zijn top 10 favoriete dingen in plaats van zijn muzikale top 10. Vorige keer waren het Ron’s Pins en deze week is Guido aan de beurt. Dit artikel bestaat dan ook uit zijn top 10 favoriete dingen en linkt naar zijn  eigen Pinterest Board op Merge Media’s Pinterest. Geniet van de wilde verhalen van Guido en tot Pins!

1. Hobby
Voor onze avontuurlijke Guido staat op nummer 1 duiken.
“Boksen met haaien, orcaatje rijden, visvoyeurisme, schatzoeken op de Maladiven en op bezoek gaan bij m’n goede vrienden in Atlantis… Ik draai er m’n hand niet voor om en heb er de goede papieren voor.”

2. Game
Als de nerd wie die is, kan je Guido ook tegen het lijf lopen in WoW.
“Gamen vind ik leuk, van serious games tot ‘ouderwetse’ bordspellen. Als oppernerd van Mergemedia schep ik graag op over mijn falende activiteiten in in de Wereld die Warcraft heet.”

3. Sport
Guido zit niet alleen stil achter de computer. Zijn favoriete sport is honkbal.
“Bal, knuppeltje en handschoen. 3 ingredienten die ervoor gezorgd hebben dat ik 22 jaar lang de sport gespeeld heb. Word nog met enige regelmaat gevraagd voor een basispositie in verschillende major league teams..”

4. Lifestyle
Op nummer 4 staat voor Guido vakantie.
“Reizen is fijn. Nieuwe dingen in andere landen zien, proeven, ruiken, aanraken, bespotten, kapot maken, op de gevoelige plaat zetten, natekenen, analyseren, over op scheppen.”

Enzovoorts
Verder staan in Guido’s top 10 favoriete dingen nog zijn liefde voor eten, series en films, Ferrari’s, tekenen, design en zijn familie. Als je deze Pins van dichterbij wilt bekijken klik dan hier of op het plaatje om naar Guido’s Pinterest Board te gaan.

Follow Me on Pinterest

Reageren kan!
Tweet naar @merge_media.
Of stuur ons een bericht op Facebook.

Deze post is oorspronkelijk gepubliceerd in het Merge Media blog. Klik hier om naar de originele post te gaan.

Advertisement

Tags: , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: