Final: Greatest Hits


Tranen met tuiten, want dit is alweer de laatste week van de Greatest Hits rubriek. Het is cliché maar aan alle goede dingen komt een eind. Dit is dus voorlopig de laatste Spotify List waarmee je de saaie kantooruurtjes doorkomt. Gelukkig kan je ze allemaal nog wel terugluisteren. Pfieuw. Deze laatste editie is gewijd aan de Merge Media Mixtape. Luisterend naar deze Mixtape kun je de sfeer die bij Merge hangt bijna proeven!

Hoogtepunten 

Laten we voordat ik de Merge Media Mixtape onthul, eerst even terugblikken naar de hoogtepunten van deze rubriek. Want we zijn toch echt achter wat hele interessante dingen gekomen van onze Mergers.

Guido had de eer om de eerste Spotify List te mogen claimen en had ook gelijk misschien wel het meest dubieuze levensverhaal te vertellen. Als “ meest succesvolle geheim agent die Aruba ooit gekend heeft” is hij naar eigen zeggen verantwoordelijk voor de totstandkoming van Miami Vice. Gelukkig is dit succes niet naar zijn hoofd gestegen en mogen we in onze handjes knijpen dat hij bij Merge Media mooie plaatjes maakt.

Als tweede was Claudia aan de beurt. Niet alleen leerden we haar kennen als hardwerkende accountmanager en manusje-van-alles, maar ook als hardcore Kiss fan.

Deze rubriek was niet altijd alleen maar lief en schattig, soms kwam ook het competitiegedrag boven drijven. Het begon bij Xander. En Patrick liet dit niet zomaar gebeuren. Xander besloot dat hij wel 11 nummers in zijn top 10 mocht en Patrick overtrof dat even met een 12-nummerige top 10. Een heuse Battle of the Bosses. Can’t help but thinking: “Macho, macho mannn. I’ve got to be a macho mannnn!” Catchy.

Toen was Ron aan de beurt en gelukkig kon hij wel gewoon normaal doen. Het was weer tijd voor een normale 10-nummerige top 10. We leerden hem kennen als ‘ Social Ron’ en we kwamen te weten dat hij kippenvel krijgt van Kyteman’s nummer Sorry.

Sander daarentegen sputterde weer een beetje tegen. Hij gaf me er 12, ik schrapte er 3 en voegde Jodi Bernal toe. Gewoon omdat ik die macht heb. Lekker voelt dat. Toch kwam er verder een mooie lijst uit onze extreem geniale Art Director (is het nu weer goed?) en was het ook een erg fleurige blogpost door de overvloed aan plaatjes die Sander erbij stopte. Billen. Need I say more?

Jeroen bleek extreem veelzijdig. Officieel is hij verantwoordelijk voor de studio en alles wat er aan techniek uitgaat bij Merge. Hij noemt zichzelf een nerd en ik noem hem de DJ van Merge Media. Met Jeroen in the room wordt er altijd goed ‘gedraaid’ .

Pieter is erg handig. Claudia omschrijft hem als degene die ‘smoel’ geeft aan de webapplicaties die we bij Merge Media ontwikkelen. Kortom hij is onze front-end developer. Als Jeroen even klaar is met muziek draaien, valt Pieter gelijk in. Wat we ook leerden, is dat hij niet zo goed was in tekst aanleveren voor zijn Greatest Hits, maar dat hij er wel heel goed uitziet in een pilotenpak.

Als laatste was ikzelf twee weken geleden aan de beurt. Ik weet niet precies wat jullie van me hebben geleerd, maar wat ik heb geleerd is dat bloggen over jezelf (in eerste- en derdepersoon) erg awkwarrrrd is.

En nu zijn we eindelijk uitgekomen bij het interessantste stuk: De muziek! Enjoy.

Merge Media Mixtape Zo dat was ’t dan. This is the end. Bye bye, zwaai zwaai. Ik hoop dat je ervan genoten hebt en dat je terugkomt voor de volgende rubriek.

Reageren kan!
Tweet naar @merge_media.
Of stuur ons een bericht op Facebook.
Of kom de lijst gewoon beluisteren bij ons in de unit.

Deze post is oorspronkelijk gepubliceerd in het Merge Media blog. Klik hier om naar de originele post te gaan.

Advertisement

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: