Jeroen’s: Greatest Hits

Vrijdagochtend, de lunch komt in zicht, maar nog net niet. Om nog even die tijd door te komen, mag je best gebruik maken van de mooie deuntjes in Jeroen’s Spotify List. Je zal zien, opeens is is het dan echt tijd voor de lunch. Deze week stel ik je voor aan Jeroen aan de hand van zijn top 10. Want wat zegt nou meer over iemand dan zijn muzieksmaak? Na Jeroen zijn Pieter en ik nog aan de beurt en dan komt alweer de Merge Media Mixtape eraan. Deze bestaat uit een selectie uit alle muziek die we in de Greatest Hits blogposts van onze Mergers hebben verzameld. Dat gaan we natuurlijk niet zomaar verzinnen, dus laat je mening gelden en vertel ons welke nummers er vooral niet mogen ontbreken in deze lijst!

Dit is…
Jeroen

Jeroen is verantwoordelijk. Erg verantwoordelijk. Hij gaat over de studio en alles wat er aan techniek uitgaat bij Merge. “Eigenlijk ben ik gewoon een ontzettende nerd.” Nou, het is dat je het zelf zegt Jeroen, ik zou niet durven! Eerder dan nerd zou ik hem gewoon de DJ van Merge Media noemen. Als ik mezelf erop betrap dat ik zit te ‘bureau-swingen’ is dat meestal omdat Jeroen de verantwoordelijkheid heeft genomen over de muziek. Dat is ook waarom hij ontzettende moeite had om niet meer dan 10 nummers door te geven. Maar het is hem gelukt en dit is het resultaat. Volume omhoog en genieten! Alsjeblieft.

Jeroen’s Spotify List

Zei ik het je niet? Het was swingen hè? Wat 9 van de 10 nummers over Jeroen zeggen, mag je zelf bedenken. Maar toen ik Jeroen vroeg om er toch eentje toe te lichten, zei hij het volgende:

“Tja beetje cliché wellicht maar dat is toch ‘Knock me Down’ van de Red Hot Chili Peppers. Het is tijdloze muziek wat je eigenlijk altijd kunt opzetten.”

Welk liedje uit Jeroen’s Spotify List mag volgens jou niet ontbreken in de Merge Media Mixtape?

Vertel het ons!
Tweet naar @merge_media.
Of stuur ons een bericht op Facebook.

Deze post is oorspronkelijk gepubliceerd in het Merge Media blog. Klik hier om naar de originele post te gaan.

Advertisement

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: