Sander’s: Greatest Hits

Ik mis wat. Jij? Het is zo stil. Maar Sander is to the rescue! Deze week stel ik hem namelijk voor aan de hand van zijn top 10 in de vorm van een Spotify List. Dus zet je geluid maar lekker hard en druk op play. Je leert na Guido, Claudia, Xander, Patrick en Ron nu Sander kennen aan de hand van zijn lijst, want wat zegt nou meer over iemand dan zijn muzieksmaak? Als uiteindelijk iedereen is voorgesteld, stel ik een Merge Media Mixtape samen. En die tover ik niet opeens tevoorschijn. Nee, ik wil namelijk dat jij beslist welke nummers daar in staan! Dus vergeet niet te melden welke nummers dat zijn!

Dit is…
Sander met de onuitspreekbare lange achternaam, ook wel La Rivière, ook wel Sloot.

En dit is Sander incognito:

Sander is oorspronkelijk aangenomen als Art Director. In deze functie is hij conceptueel, creatief en inhoudelijk verantwoordelijk voor onze projecten. Maar als je aan Sander vraagt wat hij doet -en dat heb ik gedaan- antwoordt hij:

“Plaatjes draaien, koffie drinken, hard schreeuwen, veel lachen, doodelen, nog meer hard lachen, ‘computeren’, beetje tekenen met m’n kleurpotloden, telefoneren, tafelvoetballen en oh ja, iets dat art direction wordt genoemd. Waarom? Omdat het ‘the hang is, bro. Way gnarly!’”
 

Sander had wat moeite met het maken van een top 10. Hij noemde het zelfs onmogelijk. Hij wilde er het liefst een top 10 per genre van maken.

“Maar omdat anders de redactie van dit blog weer over de rooie gaat, zal ik me beperken tot deze ene top-favorieten, maar dan kun je niet verwachten dat dat bij 10 nummers blijft…”

Hij gaf me er dus 12… Hopeloos. Maar nee Sander, je hebt me verkeerd ingeschat. Ik ga niet over de rooie. Nee, ik ‘monteer’ er als editor gewoon stilletjes en stiekem twee uit. Ha! Nee, beter nog… Ik schrap er drie en voeg er eentje aan toe die ik beter bij je vind passen. Gna-gna. Pak aan!

Sander’s Spotify List

En wat vind jij? Zet je hem op repeat? Ik vind die Jodi Bernal vooral echt een topkeuze. Wat deze lijst over Sander zegt, mag je deze keer echt hélemaal zelf verzinnen, want Sander wilde er niet maar ééntje kiezen om nader te verklaren:

“Eentje?!?!?!?!?! Onmogelijk. Je moet ze allemaal beluisteren. Geen ‘easy-way-out’. Er zijn geen short-cuts in het leven. Net als deze playlist is het leven één grote speeltuin. Omdat hoge bomen veel wind vangen. En nog meer cliché’s en gezegdes. ‘No time to explain, just get in the damn car!’”
 

Duidelijke taal, Sander!

Welk liedje uit Sander’s ingekorte-toegevoegde Spotify List mag volgens jou niet ontbreken in de Merge Media Mixtape?

Vertel het ons!
Tweet naar @merge_media.
Of stuur ons een bericht op Facebook.

Super nieuwsgierig naar welke drie liedjes geschrapt zijn? Tweet het!

Omdat ik drie nummers heb geschrapt uit Sander’s lijst, gun ik hem het plaatje waarmee hij deze post af wilt sluiten. Je moet zelf even beslissen of je wel door wilt scrollen…:

Deze post is oorspronkelijk gepubliceerd in het Merge Media blog. Klik hier om naar de originele post te gaan.

Advertisement

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: