Techionista’s allereerste Toekomst Café

This slideshow requires JavaScript.

Afgelopen dinsdag was het zover. Techionista‘s allereerste Toekomst Café bij Uber. Mannen waren natuurlijk ook welkom, maar de zaal werd gedomineerd door het sterkere, mooiere en vooral slimmere geslacht. Hell yes! En wanneer je het zonnige terras had ingewisseld voor het Toekomst Café, werd je goed beloond met vier zeer inspirerende praatjes van vier zeer inspirerende vrouwen in de tech.

De avond werd afgetrapt met een praatje van Suzanne Flinkenflögel over Mars One (kom daar nog maar eens overheen!). Hierna inspireerde Anouska Post van Salesforce iedereen de tech in te gaan. Rebecca van der Ven van Team Bluejay van TU Eindhoven kwam vertellen over hun ‘domestic drone’. En als laatst was Manon de Vries, voormalig ethical hacker, met een wake up call op het gebied van security en privacy.

Het was een top avond en iedereen bleef lekker lang plakken bij de borrel. Ik vond het supertof dat ik er bij mocht zijn om te helpen. Houd Techionista’s meetup pagina in de gaten voor het volgende event.

Advertisement

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: