Frank labs blog – Een vriendelijk formulier

imageVan de week ontvingen we allemaal van Frank een leuk mailtje. En dit mailtje ging over z’n gekets. Alhoewel, over hoe hij geketst was. En nee, dat is allesbehalve wat jíj nu denkt. Geeft niks. Mijn oortjes klapperden ook de eerste keer dat ik het hier hoorde. Maar ketsen doen we veel bij Q. Dat houdt namelijk gewoon in dat je feedback krijgt.

Daar worden we blij van. En Frank ook. Je hoort namelijk niet alleen wat je goed doet, superleuk, maar ook wat je zou kunnen verbeteren. En daar houdt Frank van: zichzelf verbeteren. Uit z’n laatste gekets is Frank labs geboren. Een plek waar hij zichzelf meer kan laten zien en vrij kan experimenteren met nieuwe technieken. Want waar kun je nou beter experimenteren dan in een lab? Juist, nergens.

Go, Frank! Klik even op de link, voor een mooie post over z’n geëxperimenteer met het bouwen van een vriendelijker formulier. Natuurlijk valt er nog te verbeteren aan dit formulier. Maar dat is ook precies Frank’s doel: beter worden. Neem vooral ook een kijkje in de rest van z’n lab.

Deze post is oorspronkelijk gepubliceerd op het blog van Q42.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: