Behind The Scenes bij The Window

Kars, Jasper en Boaz hebben graag iedereen in de buurt. Vanuit Q070 voelt Q020 zo ver weg en andersom… Ehh, ook. Da’s toch niet gezellig? Ok, misschien is langeafstands knuffelen iets te ambitieus voor w00tcamp, maar alle Qers zien alsof ze heeeeul dichtbij zijn, moet gaan lukken. Ze maken The Window: Een raam tussen het kantoor in Amsterdam en hier in Den Haag. “Het belangrijkste, we zorgen ervoor dat het er slick uitziet als een echte window. Niet dat het weer zo’n beeldscherm is dat je ergens neer moet zetten.” Daarom zijn ze al 1,5 dag aan één stuk door aan het zagen en heen en weer naar de Gamma aan het fietsen. Achter het window hangt een Raspberry Pi die alles doet en that’s it eigenlijk. The Window streamt beeld en geluid en ze zorgen gewoon dat het rete goed werkt. Dan weet je dat. 

Kom je gezellig een keertje achter de geraniums zitten?

Deze post is oorspronkelijk gepubliceerd voor Q42 op hun w00tcamp Tumblr.
Alle foto’s zijn van en door Frank van den Hoogen.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: