Behind The Scenes bij Smartbike

Laat er geen twijfel over bestaan, Q is nerdheaven op aarde. Dat betekent niet dat er geen plek is voor (slimme, dat is toch wel handig) mooiboys op motorfietsen. Die zitten er ook gewoon tussen. Jeroen, Lukas, Jasper en Marc hangen een Raspberry Pi in een motor. Oh, goh. Maar zoals al genoemd, deze mooiboys zijn ook slim. Die Raspberry Pi gaat elke seconde dat je motorrijdt je locatie bepalen en dat slaat ‘ie ook nog op. Zo kun je achteraf precies de route zien die je gereden hebt. Hartstikke ontzettend leuk, maar het wordt vetter: Eens per minuut maken ze ook een foto en daar kun je dan weer een “kickuh timelapse” van maken. “Oh ja, via Bluetooth low energy sharen we jouw locatie met je vrienden zodat je bij elkaar kunt aanhaken.” 

Arnie is jaloers, Arnie die heeft pech.

Deze post is oorspronkelijk gepubliceerd voor Q42 op hun w00tcamp Tumblr.
Alle foto’s zijn van en door Frank van den Hoogen.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: