Behind The Scenes bij Make it Rain

“Het is nog droog buiten gasten!” “Ja, hier ook. Het zou geld moeten regenen, maar dat doet het nog niet.” De missie van Martijn, Wouter, Christiaan, Jens, Thomas en Esther deze w00tcamp is om binnen 1,5 dag €1000 te verdienen. Goed verhaal! Het eerste idee was om gebruikte vrouwenkleding van Marktplaats op te kopen en door te verkopen aan mannen die dat leuk vinden (Vinkgor). Omdat ze zelf niet genoeg connecties in die specifieke community hebben om het aanbod hoog genoeg te houden, hebben ze dat idee maar van de baan geschoven.

Nu gaan ze all in op Stempel Piet. In Amerika heb je hetzelfde maar dan met dronestempels. Je stempelt dan een drone op dollarbiljetten om een statement te maken. In Nederland is nu natuurlijk niets actueler dan de Zwarte Pieten discussie, de pietstempels kun je hier bestellen: stempelpiet.nl. Nu nog checken of het ook legaal is, euro’s stempelen. “We weten het gewoon niet zeker?”

Make it rain?

Deze post is oorspronkelijk gepubliceerd voor Q42 op hun w00tcamp Tumblr.
Alle foto’s zijn van en door Frank van den Hoogen.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: