Behind The Scenes bij Globalls

Meindert, Erik, Christiaan, Anne, Martin en MarkJ gooien ballen over de wereld. Geen echte ballen natuurlijk, virtuele. Maar wel over de wereld, dat dan weer wel. Met behulp van de accelerometer en de kompas in je telefoon. Hou je telefoon dus goed vast wanneer je hem zwaait, want Globalls neemt geen enkele verantwoordelijkheid voor gebroken schermen en klunzigheid. Durf je het gewoon aan, dan kun je met de app die virtuele ballen overal naartoe gooien. Probeer ze bijvoorbeeld zo dicht mogelijk naar Parijs of Moskou te gooien. Ballen kunnen blijven liggen of in het water terecht komen en blijven drijven. Je kunt er dan gewoon weer naartoe, oprapen en gezellig verder.

Hè gezellig!

Deze post is oorspronkelijk gepubliceerd voor Q42 op hun w00tcamp Tumblr.
Alle foto’s zijn van en door Frank van den Hoogen.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: