Behind The Scenes bij Burn Baby Burn of ehh Heat My Hands

Het lijkt misschien een vrouwenprobleem, maar niets is minder waar. Mannelijke nerds voelen die pijn ook: Koude handjes. Daarom bouwen Martijn, Marcel, Bram en Thomas een terrasheater, maar dan voor je handen en op iets wat je altijd bij je hebt: Je telefoon. Hè, lekker. Maar hoe? “Nou we stressen alle cores van de CPU met een hoop magic (ok, ok, 1 core houden we vrij voor je OS), de GPU knallen we vol met een hoop WebGL shaders en ook je netwerk gaan we even flink belasten.” Kost misschien een paar procent van je accu. Maar who cares als je weer op zo’n gele te late trein staat te wachten?!

Opgewarmd? Nee? Dat kan hier!

Deze post is oorspronkelijk gepubliceerd voor Q42 op hun w00tcamp Tumblr.
Alle foto’s zijn van en door Frank van den Hoogen.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: